Al van kinds af aan hield ik van ontwerpen. Ik wilde ‘later als ik groot ben’ kleding ontwerpen, schoenen ontwerpen, meubels maken, maar de uiteindelijk toekomst droom die bleef plakken was sieradenontwerpster. Als een rode draad liep het sieraden ontwerpen door mijn leven, altijd naast mijn school, mijn studie en vervolgens naast mijn werk. Maar nu, na een aantal jaar ontwikkelen en perfectioneren ben ik zo ver om mijn MAUQ armbanden een hoofdrol te laten spelen in mijn leven en ze met trots te tonen aan de rest van de wereld.

Iedere armband wordt door mij helemaal handgemaakt en beschilderd in mijn atelier. Je herkent de armbanden aan de rechte, strakke afwerking en verrassende twist. Ze zijn altijd van leer, met de hand beschilderd, origineel en uniek. Je zult niet snel twee dezelfde MAUQ armbanden vinden.

Wearable art…. Zoals een schilder aan een schilderij werkt, zo worden MAUQ armbanden ook gemaakt. Ik heb iets in mijn hoofd en gaandeweg, terwijl ik een armband aan het maken ben, groeit het ontwerp pas echt. Dat maakt MAUQ armbanden tot kleine kunstobjecten. Daarom is het juist zo leuk om een armband eenmalig of in beperkte oplage te maken, zo blijft de spanning van het maken en het creatieve gevoel.

MAUQ blijft persoonlijk, en klein. Een beetje luxe en exclusiviteit . Het moet geen massaproduct worden. Dan gaat het gevoel eruit.

Alle MAUQ armbanden worden met heel veel passie en liefde gemaakt. Er wordt gestreefd naar hoge kwaliteit en originaliteit. Geen ambitie om een mainstream merk te worden, maar wel een enorme drive om een merk te zijn dat staat voor vakmanschap, kwaliteit, luxe en schoonheid.

Veel plezier met rondkijken op mijn site, hopelijk zit er een mooie MAUQ voor jou tussen.

Groetjes, Maud

 

 

 

© 2011 - 2022 MAUQ Handmade leather jewelry | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel